Ja ik wil……. op kring!

Na een bewogen tijd en een rustige vakantieperiode is het nu weer tijd voor actie! Vanaf vandaag kun je je weer opgeven voor een kring binnen onze gemeente. 
Als ngk · nijmegen hebben we al jaren een breed pakket aan kringen. Een kring is een kerkgemeenschap in het klein. Samen met zo’n 7 tot 9 mensen vorm je een kleine gemeenschap waarbinnen je samen kunt nadenken over wie God is en welke plek geloof in jouw leven in neemt. Maar met een kring kun je nog veel meer. Het praktisch naar elkaar omzien of het delen van lief en leed of weten dat er iemand voor je bidt als je dat nodig hebt.


Vanuit alle opgaven worden zoals elk jaar, kringen gevormd van mensen die op dezelfde avond bij elkaar willen komen of die samen aan de slag willen met een specialisme of speciale manier. Zo hadden we afgelopen jaar bijvoorbeeld ook een Engelstalige kring en een “ouders van jonge kinderen-kring. Als daar dit jaar weer genoeg geïnteresseerden voor zijn proberen we daar ook weer kringen van te vormen. Heb je zelf een heel ander idee voor de vorming van een kring, zoals bijvoorbeeld een gebedskring, laat het vooral weten!


Daarnaast zijn er ook een aantal kringen van vorig jaar die dit jaar samen verder gaan, zij missen vaak nog een paar mensen om het compleet te maken. Behoor je tot een van deze kringen, geef dat dan even aan bij je aanmelding.


Vanaf vandaag kun je je opgeven via de website: https://nijmegen.ngk.nl/kring
Heb je voor dat je je wilt opgeven toch nog even wat vragen, stel die dan gerust aan Nathali of Jasja.