Livestream viering tijdens lockdown periode

Aan de vooravond van Kerst 2021. Een nieuwe lockdown. Best weer lastig. Als gelovige gemeenschap weten we dat God ons draagt en willen we graag samenkomen. Maar we willen ook solidair zijn met de samenleving en verstandig omgaan met de vrijheid om met een aantal mensen samen te komen in een kerkgebouw.

Dus vinden we elkaar nu online. We hebben een eigen online omgeving (Element) waarin we met elkaar kunnen bijkletsen, kring kunnen hebben en elkaar kunnen bemoedigen. Kringen kunnen hier samenkomen en beeldbellen. De kinderen en tieners kunnen elkaar ontmoeten en op zondag is er een livestream van een korte overdenking en gebed vanuit de Maranthakerk.

Alle gemeenteleden kunnen hier samenkomen. Maar wat nu als je wel op zondag af en toe al langs kwam? Of dat juist van plan was. Of wanneer je nu juist op zoek bent naar een gemeenschap in deze onzekere tijd? Wees welkom! Vanwege de privacy kunnen we de online gemeenschap niet helemaal openzetten, maar we verwelkomen je graag. Stuur ons een kort berichtje, en we nemen je op in onze online gemeenschap.

    Naam *

    Email *

    Onderwerp

    Je bericht of vraag