ngk out of the box – 11 november 2018

Op zondag 11 november gaan we bijzondere samenkomsten organiseren. De PKN maakt gebruik van onze kerktijd in de Maranathakerk vanwege het afscheid van een predikant. Wij gebruiken de gelegenheid om uit ons comfortabele gebouw, naar buiten te gaan, Nijmegen in: NGK out-of-the-box.

We verdelen ons over verschillende vormen van bijeenkomsten. Je kunt kiezen en je inschrijven waar je naar toe gaat. Alles is geschikt om vrienden bij mee te nemen en zo met elkaar geloofsverhalen te delen. Kijk goed: starttijden verschillen.

ngk@home: Tijdens een fietstocht langs verschillende adressen houden we korte samenkomsten bij mensen thuis. We drinken koffie en thee, delen het woord, zingen een lied en overdenken. We eten een soepje en een zelf meegebrachte lunch en d.m.v. een spel luisteren we op een ongedwongen manier naar elkaar en bespreken we levensvragen.
> locatie startpunt, Cavaljestraat 26
> olv Hans Oolbekkink
> 11:30 uur

ngk@home for families: speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een samenkomst bij Theehuis Bloesem. We drinken een kopje koffie/thee of limonade. Daarna gaan we lekker met de kleintjes wandelen. We eindigen de wandeling weer bij Bloesem Theehuis, waar een kinderboerderij is. We lunchen daar met elkaar en de kinderen kunnen er heerlijk spelen. Tijdens de lunch is er tijd om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we in de praktijk handen en voeten geven aan ons geloof.
> locatie: Wooijstraat 4a, Herpen
> olv Jopie en Rom van Drongelen
> 10:00 uur

ngk@nature: Verwondering wandeling in de natuur. Door een stille wandeling door de natuur verwonder je je over de schepping en de schepper ondersteund door woorden van een oude Psalm.
> Locatie start Parkeerplaats Beukenlaan, Heumensoord (Nijmegen)
> olv Nico Bubberman
> tijd 11:30

ngk@move: Speciaal top voor tieners! Liefde, groei en oog voor elkaar, daar draait alles om bij Move. Hoe kan je op een positieve manier wat bijdragen in wijken in Nijmegen? Door plekken van plezier, gezelligheid, openheid en saamhorigheid te bouwen in Nijmegen door sportactiviteiten!
> locatie: Kruidenstraat 297, 6515 HP Nijmegen
> olv Thomas Coenders
> 12:00 uur

ngk@thepub: in Nijmegen staat een oeroud pelgrimshuis, wat later niet alleen als klooster diende, maar ook als commanderie en zelfs als Waalse kerk. Nu is het Commanderie van Sint Jan het brouwerscafe De Hemel. Waar kan je beter met elkaar in gesprek, met behulp van een spel, over geloof, God, de toekomst en de samenleving?
> locatie: brouwerijcafe De Hemel
> olv Diederick Eikelboom
> 15:00 uur

Geef je op zondag 4 november na de kerkdienst of stuur een berichtje. Mocht je per vergissing gewoon naar de Maranathakerk komen, dan wachten we je daar op en kan je meedoen met de NGK@home fietstocht langs de huizen.

Of laat hier even weten waar we je kunnen verwachten:

Een gedachte over “ngk out of the box – 11 november 2018

Reacties zijn gesloten.