Nieuwe Alpha van start!

Nieuwe Alpha van start!

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in ngk · nijmegen wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Malden of Nijmegen (afhankelijk van de inschrijvingen) gaat op 12 maart een Alpha van start. In dertien interactieve en gezellige bijeenkomsten (inclusief een weekend en een introductieavond) ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en geeft de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor alle vragen.

Alpha verzorgen wij als ngk · nijmegen samen en daarom vragen we om jullie inzet: Wil je een avond koken, een kort verhaal voorbereiden, weet je iemand die mee wil doen of wil jezelf mee doen, neem dan contact op met het Alpha team: ngkalpha@gmail.com. Wij hopen dat onze inbox snel vol zit! Meer weten? kijk hier!

Harm-Jan Schuurman, Hester Schuurman, Corrado Ruta, Corina Smit, Wouter van der Spek, Elisa van Ee