Opvoeden, hoe doe je dat?

Met een glimlach kwakken ze een bordje met eten op de grond.Ondanks een volle maag, schone luier en warme kruik, huilen ze je de hele nacht uit je slaap. In een onbewaakt ogenblik ligt je cd verzameling uitgespreid over de vloer en ziopvoedavondtten kleffe chocoladehandjes aan je witte muur.

Opvoeden van kinderen is een mooie kans en enorm inspirerend maar kan bij tijd en wijlen ook zwaar en vermoeiend zijn. Het maakt je soms onzeker: hoe ga ik om met alle ontwikkelingen van mijn kind? Wat kan ik toevoegen? Hoe draag ik mijn geloof over?

Op 24 mei vanaf 19:45 ben je welkom bij Hans en Helma thuis. We willen graag samen met ouders van jonge kinderen nadenken over je eigen opvoeding, over jullie eigen “stijl” als vader, als moeder en over wat werkt en niet werkt. We willen je een handreiking geven op het gebied van beschermen, verzorgen, hoeden, wegwijs maken en inwijden van kinderen van 0 tot 5 jaar. Samen nadenken, delen en …opvoeden dus! Wil je mee denken en meedoen? Meld je aan bij Helma of Jasja.