Plannen?

Nieuwe Alpha van start!

Je bent van harte uitgenodigd voor een aantal heerlijke maaltijden (denken we), nog betere discussies en gesprekken die je aan het denken zetten. Als je komt, zullen we je na afloop niet blijven bellen, mailen of je vragen alsnog af te rekenen. Het is aan jou. Wat heb je te verliezen?

Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in ngk · nijmegen wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Malden vlakbij Nijmegen gaat op 17 maart de Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten (inclusief de optie voor een lekker een weekend weg) ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarna je hierover doorpraat den door denkt in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en geeft de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor alle vragen. Meer weten? Inschrijven? Neem contact op met Harm Jan Schuurman,  06-46192075 of via alpha.nijmegen@ngk.nl.

Lex de Wit, Harm-Jan Schuurman, Corrado Ruta, Corina Smit

Aanmelden kan ook via het formulier:

  mijn naam

  (ik voel me: manvrouw)

  mijn email

  mijn adres

  mijn postcode en woonplaats

  mijn telefoonnummer

  mijn mobiele telefoonnummer

  mijn geboortedatum

  Ik kom naar de introductieavond

  Ik meld me direct aan voor de Alphacursus

  ik wil graag meer weten. (In de opmerkingen kun je eventueel je specifieke vraag stellen).

  overige opmerkingen