Startweekend 12-13 september (II)

In het weekend van 12 en 13 september is ons startweekend, Aan de hand van ons nieuwe jaarthema “ontmoet mij” gaan we samen beleven en aan de slag gaan met de vraag wat dat voor ons betekent. In onze relatie met God, in hoe we gemeenschap zijn en hoe we omgaan met onze omgeving. Verdiepend, verbinden en delend. 

Zaterdagavond 12 sept (vanaf 20.30 uur): We beginnen op zaterdagavond met een filmavond

Zondag 13 september

Op zondag beginnen we de dienst in de Maranathakerk en online (12:00 uur). Je kunt ook tijdens de dienst al in een kleine groep ergens bij elkaar komen om samen de dienst mee te maken. Daarna gaan we in het Goffertpark in kleine groepen samen avondmaal vieren en lunchen (~13:00 uur). Na de lunch (~14::00 uur) zijn er gespreksvragen waarmee je in een groep doorpraat over de preek en over het jaarthema. Neem je picknickmand en kleedje mee!

locatie Startweekend

Je kunt je via deze knop aanmelden voor het Goffertpark:

Ook op zondag… kinderverteldienst feest bij de Maranathakerk!

De kinderen van de basisschool hebben tussen 12:00 en 15:00 uur het kinderverteldienst feest buiten bij de kerk. Ouders kunnen om 15:00 uur vanuit het Goffertpark hun kinderen ophalen bij de kerk. Wie dat wil, kan na afloop in het Goffertpark spelletjes doen. 


Start van een bijzonder seizoen

lente in de kerk

Dit seizoen wordt anders dan anders. We zullen de komende tijd nog steeds te maken hebben met het coronavirus en met de gevolgen die dit heeft voor fysieke ontmoeting, zingen enzovoort. Bijvoorbeeld voor de zondagse diensten. Een van de consequenties is immers dat we met de 1.5 meter regels niet allemaal in de Maranathakerk passen en dit terwijl we onze zondagse ontmoetingen niet (getalsmatig) willen beperken, maar juist aanvullende opties creëren. We willen daarom graag decentrale samenkomsten blijven aanbieden. Daarnaast denken we dat de kringen nóg belangrijker zijn dan andere jaren. Meld je dus aan voor een kring! Tijdens het startweekend gaan we hier verder over in gesprek. 

Lente in de Kerk

Ook willen we je wijzen op het online seminar Lente in de Kerk, een digitale inspiratiedag op zaterdag 26 september (www.lenteindekerk.nl) over hoe we juist nu een naar buiten gerichte kerk kunnen zijn. Na het openingsseminar zijn er 18 verschillende webinars later in het najaar over allerlei relevante thema’s. Kijk eens op de site of er een webinar bij zit dat je wilt volgen, bijvoorbeeld samen met je team of met je kring.