Vieringen in kleine groepen op verschillende locaties #corona

Vieringen in kleine groepen op verschillende locaties

samenkomen in de kring met brunch?

Op 12 maart heeft de overheid aangescherpte maatregelen genomen om het coronavirus tegen te gaan. Eén daarvan is dat evenementen van 100 personen of meer worden verboden t/m 31 maart. We hebben er als ngk · nijmegen voor gekozen daarom de samenkomsten van de aanstaande zondagen niet door te laten gaan in de reguliere vorm. We grijpen dit moment aan om het idee van decentrale gemeente gestalte te geven. Dit houdt in dat we as zondag in kleine groepen vieren, waarbij we de kringen als uitgangspunt gebruiken.
De vieringen zijn toegankelijk voor iedereen, ook als je niet op een kring zit! Gemeenteleden hebben een mail ontvangen met daarin de namen en adressen waar je je kunt aanmelden. Kom je van buiten de kerk of heb je de mail niet ontvangen, stuur ons dan een bericht en wij helpen je een kring te vinden waar je makkelijk bij aan kunt sluiten! De begintijd blijft 11.30 uur. Er zal een kring in de Maranathakerk bij elkaar komen.

Volgende zondagen

We gaan ervan uit dat deze samenkomsten in ieder geval de maand maart op deze manier zullen plaatsvinden, we houden jullie op de hoogte.

Tot slot

Heb je het idee dat je de verschijnselen hebt of behoor je tot de risicogroep, blijf dan vooral thuis en luister bijvoorbeeld naar een preek die je gemist hebt, of volg een mooie uitzending op tv. We willen graag in verbinding blijven deze komende weken die misschien best spannend zullen zijn. Dus houdt contact en bel elkaar of stuur een kaartje!