we missen elkaar, maar zijn online

We missen elkaar. De peuter die zondag’s op haar stepje aankomt waaieren, een stelletje arm-in arm nog genietend van de zon, Het oudere paar dat met de bloemen aankomt. De hartige taarten en salades voor na het avondmaal, Het gesprekje bij de koffie, de klap op de schouder. Samen zingen, samen bidden, samen het grote geheim ontrafelen. En oh ja, natuurlijk ook de student die om 1 minuut over half twaalf nog aan komt zwiepen met de swapfiets..

Best lastig voor een hechte club mensen. Als gelovige gemeenschap weten we dat God ons draagt, maar met zoveel zorgprofessionals vinden we het wijs om geen gebruik te maken van de vrijheid om met een aantal mensen samen te komen in een gebouw.

Toch vinden we elkaar, maar nu online. Sinds gisteren hebben we een eigen online omgeving waarin we met elkaar kunnen bijkletsen, kring kunnen hebben en elkaar kunnen bemoedigen. Kringen kunnen hier samenkomen en beeldbellen. De kinderen en tieners kunnen elkaar ontmoeten en op zondag is er een livestream van een korte overdenking en gebed vanuit de Maranthakerk.

Alle gemeenteleden kunnen hier samenkomen. Maar wat nu als je wel op zondag af en toe al langs kwam? Of dat juist van plan was. Of wanneer je nu juist op zoek bent naar een gemeenschap in deze onzekere tijd? Wees welkom! Vanwege de privacy kunnen we de online gemeenschap niet openzetten, maar we verwelkomen je graag. Stuur ons een kort berichtje, en we nemen je op in onze online gemeenschap.

    Naam *

    Email *

    Onderwerp

    Je bericht of vraag