Activiteiten

Doe mee met een van onze kringen

Op zondag komen we met z’n allen bij elkaar in (meestal) de Maranathakerk. Doordeweeks zijn er allerlei kleine groepen die elkaar ontmoeten. Je bent van harte uitgenodigd om ook aan deze kringen mee te doen.

Verder zijn er regelmatig andere bijeenkomsten

We organiseren regelmatig andere bijeenkomsten, zoals uren van gebed en filmavonden.  Ook hebben we soms een lady’s night of een mannenavond. In de agenda lees je wanneer de eerstvolgende activiteiten zijn.

Meer weten over het christelijk geloof? Doe mee met Alpha!

Is jouw leven ook een ontdekkingsreis? Leer jij veel van de mensen die je ontmoet? Misschien herken je jezelf dan in het volgende filmpje:

Ga jij de grote vragen van het leven niet uit de weg? Ga dan de uitdaging aan en doe mee met Alpha! Tijdens een tiental interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. Wij organiseren regelmatig een Alpha. Lees meer op onze Alpha pagina over wat het inhoudt of neem contact op zodat we je kunnen informeren zodra we weten wanneer onze volgende cursus gehouden zal worden.

Jong en gelovig? Ontmoet ook andere christelijke tieners

Elke paar weken komen onze tieners samen om elkaar en God te leren kennen. In Nijmegen zijn christelijke studentenverenigingen wordt er een studentenalphacursus georganiseerd.