Meedoen en bijdragen

Onze gemeenschap draait voor een belangrijk deel om de inzet van de leden. Daarom willen we iedereen aanmoedigen om ook mee te helpen. Zo bouwen we met elkaar een hechte gemeenschap waarin iedereen van betekenis is.

Geef ons door wat jij kunt doen

Heb je een muzikaal talent? Vind je het leuk om met kinderen bezig te zijn? Sport je graag? Hou je van koken? Bied je mensen graag een ontmoetingsplek? Ben je goed met computers? Er is altijd wel iets te doen waarbij we je hulp kunnen gebruiken. Check de chrch app!

Het beste kun je direct iemand aanspreken die al iets doet waarbij je mee zou willen helpen: of het nu de muziek is, het maken van een maaltijd, of het kinderwerk. Je kunt ook een bericht achterlaten via het contactformulier. Dan brengen we je in contact met de desbetreffende personen.

Draag ook financiëel bij

De plekken waarin we samenkomen, het werk van de commissies, en het salaris van onze voorganger: al deze dingen kosten ook geld. Dus naast de hand- en spandiensten die we met elkaar verrichten, vragen we leden ook om een financiële bijdrage te leveren. Lees meer over de VVB.

Declaratieformulier

Om uitgaves voor onze gemeente te declareren, kun je dit declaratieformulier gebruiken.