Jeugd

Op deze pagina vind je alles wat je wilt weten over ons kinderwerk en de tieneractiviteiten.

Er is iedere zondag veel jeugd. Dat zorgt voor veel spontaniteit en gezelligheid. We vinden het belangrijk dat zij over God leren op een manier die bij hen past. We willen kinderen en jongeren laten zien dat ze erbij horen en dat God van ze houdt!

Er is iedere zondag een kinderprogramma

Iedere zondagmorgen is er een speciaal kinderprogramma voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool.  We houden van de onderlinge ontmoeting. Dat is niet alleen iets voor volwassenen, maar ook voor de kinderen.  Onze kinderen zijn in hun straat en op school vaak de enige die naar de kerk gaan. We vinden het daarom belangrijk dat ze op zondag kunnen optrekken met leeftijdsgenoten die hun ervaringen delen.

Eens per jaar gaan de  oudste kinderen samen op ‘kamp’

Samen een weekend weg gaan draagt bij aan het groepsgevoel. De kinderen die mee zijn geweest op het kamp van de ‘verteldienst’ komen enthousiast terug. Ze hebben zichtbaar genoten van elkaar en van het programma dat de bovenbouwleiding heeft georganiseerd. De leiding van de bovenbouw kan je meer informatie geven.

Tieners

Ben je tussen de 12 en 19? Ook dan ben je van harte welkom in onze bijeenkomsten. Ook zijn er tal van andere plekken waar je andere jonge christenen kunt ontmoeten. Of waar je samen op zoek kunt naar wat je gelooft.

Leer God kennen samen met onze tieners

We komen samen met alle tieners uit de ngk · nijmegen. We leren meer over ons geloof, de Bijbel en over elkaar. Allerlei thema’s komen aan bod: van ‘waarom stierf Jezus?’ tot ‘geneest God nog steeds?’ en ‘ben ik anders dan mijn niet-christelijke vrienden en vriendinnen?’.

Er zijn drie tienergroepen, oplopend in leeftijd. De tieners hebben hiervoor zelf de namen gegegeven: Connect, Diep en Harde Kern. De bijeenkomsten zijn 3-wekelijks en vinden plaats bij iemand thuis. Soms vooraf gegaan door samen eten. Je vindt ze in de agenda.

Lijkt het je leuk om eens mee te doen? Stuur ons gerust een bericht.