Kringen

Een kring is eigenlijk een gemeente in het klein. We komen regelmatig bij elkaar in groepjes van ongeveer 8 mensen. Daar leren we elkaar en God steeds beter kennen.

In kringen delen we lief en leed met elkaar

In een kring proberen we elkaar te helpen als dat nodig is. Maar we vieren ook graag feest als daar aanleiding voor is. Dat doen we met en voor elkaar maar ook met de mensen bij ons in de buurt. Buren, vrienden, collega’s. Als je hulp nodig hebt, of iets te vieren, kun je bij ons terecht.

Op de bijbelkring richten we ons op elkaar en de Bijbel

We lezen samen de Bijbel en praten met elkaar erover. Zo verdiepen we ons geloof. En komen we steeds meer te weten over God. Het gaat over vragen als: hoe kunnen we die oude woorden uit de Bijbel toepassen in deze tijd? Wat wil Jezus met ons leven? Wat en hoe geloven we?

De LEV-kring richt zich meer op elkaar ontmoeten

LEV staat voor leren, eten, vieren. We willen elkaars leven delen. We beginnen met een goede maaltijd. We bespreken boeken die ons inspireren en ontdekken samen hoe we ons geloof toe kunnen passen in ons dagelijks leven. We sluiten de avond af met een viering: een eenvoudige liturgie waarin we samen zingen, lezen, bidden, en stil zijn.  (Op de website van De Spil kun je meer lezen over LEV-groepen.)

Wandelkring

Elke eerst zaterdag van de maand wandelen we met een aantal mensen in de omgeving van Nijmegen. De nadruk ligt op genieten van de natuur en onderlinge ontmoeting. Iedereen is welkom om mee te gaan.

Wil je meedoen met een kring? Mail ons dan gerust!

Je bent van harte welkom op een van onze kringen. Stuur ons een bericht en  of schrijf je direct in voor een kring en wij zorgen dat je ergens aan kunt sluiten.