chrch app faq

aanmelden en inloggen

ik heb me aangemeld, maar ik heb maar beperkt toegang tot de app. Wat nu?
wanneer je lid bent, en je emailadres hebt geverifieerd, kan het zijn dat je met een ander emailadres bekend bent dan waar je in de app mee ingelogd hebt. De beheerders van de app zien dit. Meestal zal dit binnen een dag opgelost zijn. Wanneer dit niet zo is, stuur dan even een bericht.

ik heb per ongeluk een andere kerk geselecteerd, hoe kom ik weer bij ngk · nijmegen?
Wanneer je op de knop ‘meer’klikt (rechtsonder), en vervolgens helemaal naar beneden scrolt, heb je de optie ‘andere kerk’. Hierna kun je weer ngk · nijmegen selecteren en inloggen.

smoelenboek

mijn gegevens ontbreken of kloppen niet. hoe pas ik die aan?
wanneer je linksonder op het knopje ‘meer’klikt, en je scrolt iets naar beneden, heb je de optie ‘mijn gegevens’onder ‘account’. Je gegevens kun je hier toevoegen of aanpassen.

hoe voeg ik een foto toe aan mijn smoelenboek?
wanneer je linksonder op het knopje ‘meer’klikt, en je scrolt iets naar beneden, heb je de optie ‘mijn gegevens’onder ‘account’. Je fot kun je hier toevoegen of aanpassen door een foto te uploaden. Klik op ‘choose file’en selecteer uit je bestanden de foto die je wilt toevoegen.

mijn kinderen hebben nog geen mobiel, wat nu?
de app staat het toe dat je gezinsleden kunt toevoegen en aanpassen. Op deze manier kunnen ook baby’s en kinderen in het smoelenboek toegevoegd en bewerkt worden.

waar kan ik zien waar iedereen woont?
wanneer je rechtsboven op de knop ‘landkaart’klikt in het smoelenboek (leden), krijg je een kaart van Nijmegen en omstreken te zien. Je kunt hierop in- en uitzoomen. Wanneer je op een rood speldenknopje klikt, verschijnen de namen die op dat adres wonen.

nieuwskanalen

hoe krijg ik automatisch te zien dat er een nieuw bericht is in een kanaal?
wanneer je het kanaal waarin je geïnteresseerd bent, geopend hebt, staan er linksboven 3 puntjes. Wanneer je die selecteert krijg je de optie ‘stuur mij notificaties’. Deze kun je hier aan (en weer uit) zetten.

hoe krijg ik een nieuw bericht in mijn startscherm?
wanneer je het kanaal waarin je geïnteresseerd bent, geopend hebt, staan er linksboven 3 puntjes. Wanneer je die selecteert krijg je de optie ‘toon in startscherm’. Deze kun je hier aan (en weer uit) zetten.

ik heb de optie ‘toon in startscherm’ aangezet, maar het bericht verschijnt niet in het startscherm?
alleen berichten die niet ouder dan een week zijn, worden als nieuws in het startscherm getoond. Kennelijk heeft jouw kanaal alleen oudere berichten.